Om oss

Linders Glas Eftr. HB är en glasmästare som fixar, inredningsglas, stänkskydd vid diskbänk , speglar, omkittningar , fönster och enklare träreparationer av tex fönsterbågar samt slipning av kantstötta glas i Västerås med omnejd.

Linders Glas Eftr. HB är ett gammalt traditionellt glasmästeri som är beläget centralt i Västerås. 2009 flyttade jag till Fredsgatan 4 så Linders Glas Eftr. HB befinner sig i nya fräscha lokaler!

Erfarenhet
Som glasmästare har jag lång erfarenhet inom branschen, vilket kommer dig som kund till nytta. Under de 40 åren som jag har varit verksam, har jag samlat på mig kunskap om vad man bör tänka på när man ska välja glas, oavsett om det är för privatpersoner eller företag. Jag ger gärna tips och råd till mina kunder, och tar med mig min erfarenhet i varje nytt jobb, vilket garanterar en hög kvalitet.

Effektivitet
Jag vet hur viktigt det är att snabbt reparera, byta ut eller installera nya fönster och glas. Det kan gälla vandalisering eller en snedsparkad fotboll som krossat altanfönstret. Oavsett uppdrag arbetar jag snabbt och effektivt och ser till att mina kunder snart har nya och hela fönster och glas. Det är mitt uppdrag. 

Kvalitet
Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela verksamheten. Från val av produkter, tillbehör och verktyg till genomförande och kundkontakt ser jag till att alltid hålla en hög kvalitet. Med min stora kunskap vet du att du som kund kan lita på kvaliteten i utfört arbete, oavsett om det gäller fönster eller inredningsglas i Västerås. Trots min höga kvalitet kan jag ändå hålla konkurrenskraftiga priser, tack vare att jag arbetar snabbt och effektivt och inte tillåter svinn i material eller tidåtgång. Det tjänar mina kunder på.